EHBO Vereniging Damiaan Berlicum

Evenementen 

Regelmatig  wordt onze vereniging benaderd met het verzoek om EHBO ondersteuning bij diverse evenementen binnen de kernen Berlicum en Middelrode. Uiteraard willen wij graag aan deze verzoeken voldoen. 

Ondersteuning bij evenementen

EHBO Damiaan Berlicum verleent op ruim 20 evenementen per jaar assistentie. Dat doet de vereniging door middel van een of meerdere posten, zowel binnen als buiten.

De  evenementen variëren van een relatief eenvoudige post op Koninginnedag, tot een drukke post op de jaarlijkse zeskamp, een groot judotoernooi of de Silvesterloop op 31 december.  

Kosten  

Afhankelijk van de aard van het evenement en de wensen van de aanvrager wordt bepaald door onze vereniging hoeveel personen en hoeveel posten aanwezig moeten zijn.  

De vereniging vraagt voor een post € 20,00 per uur. Dit is inclusief materiaalkosten.

De ontvangende vereniging verzorgt drinken en eten voor de aanwezige EHBO’ers en zorgt indien nodig voor een overdekte plaats om slachtoffers te behandelen.    

Om een aanvraag in te sturen voor EHBO posten op uw evenement, vult u het digitale formulier in, dit wordt automatisch verstuurd naar onze post-coördinator. 

Leest u voor het invullen s.v.p. onze voorwaarden voor het aanvragen van een hulpverlening. Door het insturen van een aanvraag stemt u in met onze voorwaarden. Aanvragen ontvangen wij graag uiterlijk vier weken voor de gewenste datum. Het bestuur beslist in voorkomende gevallen met betrekking tot de inzet van posten.

Aanvragen Voorwaarden