EHBO Vereniging Damiaan Berlicum

Beginnerscursus EHBO

De vereniging streeft ernaar tenminste 1 volledige EHBO opleiding per jaar te organiseren.

Centraal in deze cursus staan levensreddende handelingen; wat te doen als het hart het begeeft, hoe bedien ik een AED, wat als iemand stikt of bewusteloos raakt. Ook vergiftiging, breuken, verstuikingen en wonden komen aan de orde. Kortom u leert eerste hulp geven, van een pleister plakken tot reanimeren!

  • De nieuwe beginnerscursus wordt aangeboden in de maanden die u het beste schikt (in overleg met de cursisten)
  • De cursus doorloopt u in ca. 10 lesavonden, inclusief het examen
  • De kosten worden bepaald op het aantal deelnemers. Dat is incl. lesboekje, oefenmateriaal, examen en consumpties ca. €250,- p.p.
  • De cursus wordt gegeven in De Moerkoal te Middelrode.

Wanneer u interesse heeft voor de nieuwe beginnerscursus, meldt u zich dan voor 31 juli 2024 aan via deze site. U kunt zich aanmelden als cursist door het digitale formulier in te vullen.
Er is een minimale groepsgrootte van 10 personen vereist!

Aanmelden

Geldig houden van uw diploma.

Het diploma EHBO is tot een jaar na de afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Vergoeding EHBO cursus door zorgverzekeraar

We maken u er op attent dat er diverse zorgverzekeraars zijn die in hun pakket vergoedingen hebben opgenomen voor een EHBO cursus. Het kan dus lonend zijn om bij uw eigen zorgverzekeraar te informeren, zodat u misschien tegen lagere of zelfs zonder kosten kunt deelnemen.